Ledige stillinger| Frydenbø Group

Gå til Frydenbø Group

Om oss ›

Om oss

Næringseiendom til leie i Bergen - med fokus på trivsel og samarbeid

Frydenbø Eiendom AS forvalter og utvikler fast næringseiendom i Bergen. Selskapet eier og leier ut ca. 120.000 kvadratmeter næringslokaler i Bergen. Våre eiendommer har en tydelig lokal profil, men er samtidig sentrumsnære i forhold til den enkelte bydel, og med kort avstand til sentrum.

Samarbeid gir økt kvalitet og helhetlige løsninger

Vår samlede kompetanse og kreativitet, i tett samarbeid med leietaker, skaper de beste løsningene. Vi tilpasser og utvikler næringslokaler etter leietakers behov, i et sunt økonomisk perspektiv. For deg som leietaker betyr det trivsel - for oss betyr det fornøyde og langsiktige leietakere. Samarbeid og trivsel skaper entusiasme.

Vi setter høye krav til tilpasning og nytenkning. Sammen med leietakerne kan vi utforme det riktige arbeidmiljøet, som igjen er tilpasset den enkelte virksomhet. Vår eiendomsvirksomhet er mer enn bare tradisjonelt eiendomsselskap.

Er du på jakt etter lokaler i Bergen?

Søker du kontorlokaler Bergen, lagerlokaler Bergen eller annen type næringslokaler Bergen, er Frydenbø Eiendom et godt sted å begynne!

Frydenbø Eiendomsdrift AS

Frydenbø Eiendomsdrift AS drifter gruppens eiendommer. Våre driftsledere har ansvaret for den daglige drift og vedlikehold. Personlig oppfølging utføres ved tett dialog med hver enkelt leietaker.