Ledige stillinger| Frydenbø Group

Gå til Frydenbø Group

Om oss › Prosjekter ›

Morgenkaffe med utsikt til Puddefjorden?

Flotte kontorlokaler i vårt signalbygg "spydspissen" blir snart ledig. Moderne bygg med god utsikt.

Attraktivt kontorlokale med høy standard og god beliggenhet. Lokalene ligger ved Damsgårdsundet, med kaifront mot Puddefjorden i et område bestående av nye boliger og næring. Det er en fantastisk utsikt mot sjøen. Utviklingen har vært formidabel de senere år, i ett av Bergens nye satsingsområder. Kort vei til sentrum via Puddefjordsbroen og ny gangbro over Damsgårdssundet.

Næringslokalene er vendt mot sjøen i kanskje ett av byens mest representative næringsbygg. Bygget, totalt ca. 12000 kvm, ble ferdigstilt i 2008. Det har nå åpnet seg en mulighet for rette leietaker eller leietakere som ønsker å bli en del av næringsklyngen på Damsgård. Gjeldende leieavtale løper frem til november 2018, men det kan være mulig med innflytting i mai 2018.

Bygget har i dag flere attraktive leietaker, så her kan man drive god nettverksbygging. Blant våre leietakere i bygget er Kuehne + Nagel, Bravida Norge, Atea, Bertel O. Steen Teknikk, Black Box Norge, Jotun, Norsk Energi, Artec, Phonero , Bonava , Vestdavit, Deloitte og Frydenbø Group.

Om Frydenbø

Frydenbø Eiendom AS forvalter og drifter ca. 120.000 kvm næringseiendom, hovedsakelig i Bergen. Konsernet er hovedaksjonær i Dr.Holms Hotel og arkitekt- og ingeniørkontoret ARTEC AS.

Adkomst

Ledig lokale ligger i byggets plan 4 og 5 med god parkeringsdekning.

Ankomst via Damsgårdsveien eller Michael Krohns Gate. Busstopp like ved lokalene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til med umiddelbar nærhet til hovedveinettet til og fra Bergen sentrum. Tilkomst via Damsgårdsveien eller Michael Krohns Gate med bil.

Kort avstand til kollektiv transport og gangavstand til sentrum over Puddefjordsbroen det er også kommet gangbro over Damsgårdsundet.

Lokalene ligger helt i sjøkanten med nydelig utsikt over innseilingen i Bergen.

Standard

Kjøling /ventilasjon, alarm, vannbåren varme, fibertilknytning, heis, P-plass i garasje, ladestasjoner for EL-biler. adgangskontroll, mobilt vakthold, kildesortering, og egen driftsavdeling

Gjennomgående dagslys i arealene, lokalene har sjøutsikt mot Puddefjorden og byfjellene. Flere felles møterom på bygget med alt av moderne utstyr som har kapasitet fra 25 til 90 personer. Nytt innendørs sykkelparkerings anlegg med garderobe og låsbare skap, flott kantine med stor takterrasse. Kantinen kan leies ved nærmere avtale til private arrangementer. Det er 5 min gåavstand til nærmeste treningssenter EVO, nærbutikk og Løvstakken.

Sykkelstasjon:

Frydenbø Eiendom tilbyr innendørs sykkelparkering og garderobeanlegg.

Vi har også tilbud til våre leietakere om lånesykler og el-sykler til bruk på dagtid.

Fordeler for leietakere:

Gjennom flere av Frydenbø Eiendom sine søsterselskap tilbyr Frydenbø leietakere rabatter og andre fordeler.

Innhold

Lokalene er tilpasset kontordrift og inneholder:

Cellekontorer, åpne landskap, resepsjon, møterom, stille rom, arkiv, sosiale soner, flere kjøkken og arbeidsrom

Vi har også lager til lokalene om nødvendig.

Vi samarbeieder tett med vårt arkitektbyrå Artec og endringer i planløsning kan gjøres for å tilpasse leietakers behov og ønsker. Imøtekommer vi ikke deres behov gjennom disse lokalene, oppfordrer vi deg likevel til å ta kontakt med oss. Vi har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper dere gjerne med å finne det rette lokale for din bedrift!