Ledige stillinger| Frydenbø Group

Gå til Frydenbø Group

Om oss › Prosjekter ›

Attraktivt kontorlokale med høy standard og god beliggenhet.

Attraktivt kontorlokale med høy standard og god beliggenhet. Lokalene ligger ved Damsgårdsundet.

Attraktivt kontorlokale med høy standard og god beliggenhet. Lokalene ligger ved Damsgårdsundet, med kaifront mot Puddefjorden i et område bestående av nye boliger og næring. Utviklingen har vært formidabel de senere år, i ett av Bergens nye satsingsområder. Kort vei til sentrum via Puddefjordsbroen. Gangbro over Damsgårdsundet direkte over til Marineholmen.

Bygget er oppgradert til et moderne næringsbygg med kontorer. Området er et av de mest sentrale knutepunkt i Bergen, og ligger slik sett med svært god veiforbindelse til de fleste nærings og boligområdene i Bergen. Kort vei til sentrum. Det er god offentlig kommunikasjon i området og det er lett tilkomst både med bil og buss. Enkel adkomst for både publikum og leveranser. Gode parkeringsmuligheter ved bygget. Lokalene passer godt for virksomheter som ønsker å være en del av en ny og spennende bydel.

Bygget har i dag flere attraktive leietaker, så her kan man drive god nettverksbygging. Blant våre leietakere i bygget er Deloitte, Kuehne + Nagel, Bravida Norge, Atea, Bertel O. Steen Teknikk, Black Box Norge, Jotun og Norsk Energi, Artec, Phonero , NCC Utvikling , Vestavit Frydenbø Group

Innhold

Arealet på plan 2 er :163m2 med kontorfellesskap, 2 kontorer, møterom og kjøkken

Noen av våre tilbud.

Sykkelstasjon 

Frydenbø Eiendom tilbyr innendørs sykkelparkering og garderobeanlegg. Anlegget ligger i Damsgårdsveien 136 - hvitt bygg vis á vis Damsgårdsveien 131.

Vi har også tilbud til våre leietakere om lånesykler for bruk på dagtid. Det vurderes å kjøpe inn el-sykler som et prøveordning.

Ladestasjon for elbiler og plugin-hybrid

Frydenbø Marina tilbyr 4 ladestasjoner for elbiler på Damsgård. Ladestasjonene kan benyttes via EasyPark-app og er plassert i Damsgårdsveien 131, tvers overfor Damsgårdsveien 135

Fordeler for leietakere 

Gjennom flere av Frydenbø Eiendom sine søsterselskap tilbyr Frydenbø leietakere rabatter og andre fordeler. Noen av fordelene er rimeligere leasing avtaler med Volvo, hotell avtale med Dr.Holms, gode priser på Brann billetter og rimeligere medlemskap hos EVO treningssenter. Tilbudene vil variere over tid.