Ledige stillinger| Frydenbø Group

Gå til Frydenbø Group

Om oss › Prosjekter ›

Byens kuleste showroom/kontor-felleskap/butikk?

Vil du være leietaker i Bergens nye satsingsområde? Fantastisk kule lokaler på bakkeplan mot sjøfront.

Showroomlokale / kontor på gateplan mot sjø i kanskje ett av byens mest representative næringsbygg. Bygget, totalt ca. 12000 kvm, ble ferdigstilt i 2008 og har vært fullt utleid siden. Det har nå åpnet seg en mulighet for rette leietaker eller leietakere ut mot kaiområde. Attraktivt showroom med høy standard og god beliggenhet. Lokalene ligger ved Damsgårdsundet, med kaifront mot Puddefjorden i et område bestående av nye boliger og næring. Utviklingen har vært formidabel de senere år, i ett av Bergens nye satsingsområder. Kort vei til sentrum via Puddefjordsbroen.

Bygget har i dag flere attraktive leietaker, så her kan man drive god nettverksbygging. Blant våre leietakere i bygget er Deloitte, Kuehne + Nagel, Bravida Norge, Atea, Bertel O. Steen Teknikk, Black Box Norge, Jotun, Norsk Energi, Artec, Phonero, Bonava, Vestdavit og Frydenbø Group.

Om Frydenbø
Frydenbø Eiendom, er en av Frydenbø Groups 4 divisjoner.
Selskapene i Frydenbø Eiendom AS forvalter og drifter ca. 120.000 kvm næringseiendom i Bergen og i Sogndal. Konsernet eier Dr.Holms Hotel på Geilo og er medeier i arkitekt- og ingeniørkontoret ARTEC AS i Bergen.

Adkomst
Ledig lokale ligger i byggets plan 0 med god parkeringsdekning. Det er heis i bygget. Dette gjør kontorene lett tilgjengelig for både ansatte og besøkende. Tilkomst via Damsgårdsveien eller Michael Krohns Gate.
Vi har også lager til lokalene om nødvendig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til med umiddelbar nærhet til hovedveinettet til og fra Bergen sentrum. Kort avstand til kollektiv transport og gangavstand til sentrum over Puddefjordsbroen. Gangbro over Damsgårdsundet. Det er enkelt for besøkende og ansatte og komme til lokalet.

Standard

Kjøling /ventilasjon, alarm, vannbåren varme, bredbåndstilknytning, heis, P-plass, ladestasjoner for El-biler. adgangskontroll, mobilt vakthold, egen driftsavdeling og kildesortering

Gjennomgående dagslys i arealene, lokalene har sjøutsikt mot Puddefjorden og byfjellene. Flere felles møterom med alt av moderne utstyr som har kapasitet fra 25 til 80 personer. Nytt innendørs sykkelparkerings anlegg med garderobe og låsbare skap, Tilgang til kantine drevet av Albatross med stor takterrasse. Kantinen kan leies ved nærmere avtale til private arrangementer, 5 min gåavstand til nærmeste treningssenter EVO, nærbutikk og Løvstakken.

Sykkelstasjon :

Frydenbø Eiendom tilbyr innendørs sykkelparkering og garderobeanlegg. Anlegget ligger i Damsgårdsveien 136 - hvitt bygg vis á vis Damsgårdsveien 131.

Vi har også tilbud til våre leietakere om lånesykler for bruk på dagtid. Det vurderes å kjøpe inn el-sykler som et prøveordning.

Ladestasjon for elbiler og plugin-hybrid:

Frydenbø Marina tilbyr 4 ladestasjoner for elbiler på Damsgård. Ladestasjonene kan benyttes via EasyPark-app og er plassert i Damsgårdsveien 131, tvers overfor Damsgårdsveien 135

Fordeler for leietakere:

Gjennom flere av Frydenbø Eiendom sine søsterselskap tilbyr Frydenbø leietakere rabatter og andre fordeler. Tilbudene vil variere over tid.

Innhold

Dagens planløsning viser - 13 cellekontorer og et åpent kontorlandskap. Lokalene har masse muligheter for rette leietaker - showroom - stille rom - Åpen himling med synlige ventilasjonskanaler i deler av lokalet skaper variasjon i innredning og gir et spennende uttrykk - arbeidsrom/møterom - toaletter - sosial sone og kjøkken - store rulleporter i glass ut mot kai og parkering. Endringer i planløsning kan gjøres for å tilpasse leietakers behov og ønsker. Dersom dette lokalet ikke imøtekommer deres behov, oppfordrer vi deg likevel til å ta kontakt med oss. Vi har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper dere gjerne med å finne det rette lokale for din bedrift!