Ledige stillinger| Frydenbø Group

Gå til Frydenbø Group

Våre næringseiendommer ›

Våre næringseiendommer

Frydenbø Eiendom AS

Frydenbø Eiendom er en stor aktør på eiendomsmarkedet i Bergen, med ca. 120 000 kvm næringslokaler til utleie fordelt på Damsgård, Minde og i Åsane.
Nye leietakere kan være med å påvirke standard og planløsning på våre næringslokaler. Vi kan også være behjelpelig med å utforme nye planer gjennom vårt arkitektfirma, Artec AS.

Damsgård 

Området er Frydenbøgruppens vugge, der bedriften startet i 1916 som slip og mekanisk verksted. Her har vi flere eiendommer fra de gamle buehallene i Damsgårdsveien 111, helt opp til Damsgårdsveien 143 og vårt nybygg "spydspissen".

Minde

På Minde har vi Minde Allé 35, Kanalveien 117-119 samt Conrad Mohrsvei 7-11. Alle eiendommene har gode parkeringsforhold, ligger nært sentrum og har god standard.

Åsane

I Åsane har vi lokaler i flere bygg sentralt ved Åsane Hagesenter, Right Price Tiles og Åsane Bowling og Eventsenter (tidligere Elkjøp-bygget), ikke langt fra Åsane Storsenter og bussterminalen. De ligger i et typisk forretnings- og handleområde med god parkering og et travelt miljø. Lokalene er av nyere dato og god standard.

Kontakt oss vedr. Våre næringseiendommer

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?