Frokostmøte med SK Brann

3 dager før seriestart besøkte SK Brann Frydenbø!

I dag startet vi dagen her på Frydenbø Marina med storfint besøk av daglig leder Vibeke Johannesen og sportslig leder Rune Soltvedt i Brann. 

På lørdag er Brann klar for sin første kamp i sesongen - mot Odd Grenland. Som en av hovedsponsorene til Brann, kunne vi invitere våre leietakere til et interessant foredrag med tema: Hvordan sette engasjement i system.

Med visjonen «Gullet ska hem», misjonen "Vi e Brann-Bergens stolthet", og verdiene "Vi er ærlig. Vi bryr oss. Vi er målrettet. Vi er offensive.", belyste Vibeke den forpliktelsen som det er å være en del av Sportsklubben Brann. Hvordan de i sin strategi og sitt daglige virke engasjerer seg for å kunne gi noe tilbake til Bergen. Noen av samfunnsprosjektene de har i dag er Brannsjansen, Gatelaget, MOT og Barneklinikken.

Rune Soltveit hadde en sportslig oppdatering på hva de tenker om kommende sesong, og hva supporterne betyr for laget. Vi prøvde selvfølgelig å fa ham til å røpe noen hemmeligheter angående lagoppsettet, men med mindre hell.

Takk til våre kjekke leietakere for godt oppmøte.

VI GLEDER OSS TIL SERIESTART! #verdensbestetribune