- Frydenbø Marina har den perfekte plassering for oss

- Frydenbø Marina har den perfekte plassering for oss

Siden 2011 har Atea leid kontorlokaler hos oss i Frydenbø Eiendom, i Damsgårdsveien 135. Da de er en virksomhet som er mye på farten, er Atea avhengig av lett og effektiv tilkomst. Det tilfredsstiller Frydenbø Marina.

- I virksomheten vår har vi mange konsulenter som er mye på farten, enten er de ute hos kunder eller så kommer de til oss. Lett tilkomst til og fra er derfor ekstremt viktig, og Frydenbø Marina har den perfekte plassering for oss, sier Ateas regiondirektør i Vest, Einar Vaage. 

Atea er en ledende leverandør innen teknologi, infrastruktur og systemintegrasjon. Gjennom sin bredde og kompetanse hjelper de kunder over hele landet med å designe, implementerte, drifte og vedlikeholde IT-infrastruktur. Atea har i over 50 år levert løsninger som gjør bedrifter og virksomheter mer effektive og konkurransedyktige, og har levert teknologi til blant annet Politiet, Forsvaret, luftfarten, fiskerinæringen og helseomsorgen.

Et enkelt valg

For noen år tilbake kjøpte Atea opp Umoe IKT og fusjonerte selskapet inn i Atea. De hadde allerede tilknytning til Frydenbø Eiendom, og Atea måtte derfor bestemme seg om hvem som skulle flytte inn til hvem.

- Frydenbø Eiendom viste stor interesse for oss i denne prosessen, og vi fikk et svært godt inntrykk av dem. Etter litt frem og tilbake, ble det tydelig at Frydenbø Eiendom var det beste alternativet. De hadde flotte lokaler som passet godt til vårt bruk og plasseringen var veldig gunstig for oss som har mye trafikk inn og ut av kontoret, sier Vaage.

I Atea er det omtrent 150 ansatte som har primært lokasjon i Bergen, i Frydenbø Marina. Siden mange jobber mye utegående, er det likevel sjelden at det er mer enn 40-50 ansatte daglig på kontoret.

- Noe av det vi likte veldig godt med Frydenbø Eiendom, som vi også i dag opplever, er at de legger så godt til rette for leietakers behov. Da vi i 2011 vurderte å flytte, ønsket vi blant annet sykkelparkering og et stort allmøterom. Frydenbø var på med en gang og ville ordne for oss, noe som gjorde at det ble enkelt å velge de som utleier. 

Sparer tid med lett tilkomst

Frydenbø Marina strekker seg fra Damsgårdsveien 111-143. Hovedkontoret til Frydenbø Eiendom ligger helt i sjøkanten med egen marina utenfor, og har flott utsikt utover byfjorden. Det er også her Atea holder til.

- Bygget er tidløst og ligger vakkert til ved fjorden. Vi får ofte komplimenter fra kunder og kolleger som besøker oss, noe som selvfølgelig er veldig kjekt. Dette gjør at vi syns det er stas å invitere folk inn til oss, og de syns det er stas å komme på besøk.

I tillegg til gunstig plassering, setter Atea også pris på de flotte fasilitetene i Frydenbø Marina som elbil-lading, felles møterom, personalrestaurant og gode parkeringsfasiliteter for både bil og sykkel.

- Vi sparer mye tid på å slippe og styre med parkering. Mange tenker gjerne at parkeringsmuligheter er noe som bare skal være på plass, men dette er noe vi ikke tar for gitt - nettopp fordi vi er så avhengig av det. Vi er ofte ute og får mye besøk, også fra utenbys, og det er så deilig at vi slipper å tenke på det, sier Vaage. 

Han trekker også frem at Frydenbø Marina har kort vei til Flesland, noe som er gunstig for Atea som har mange besøkende som flyr fra eksempelvis Oslo.

En imøtekommende utleier

Atea har leid kontorer hos Frydenbø Eiendom i ni år, og har ingen planer om å flytte eller bytte utleier.

- Vi er fornøyde med å leie hos Frydenbø Eiendom. Ikke bare har de flotte lokaler med perfekt plassering og fasiliteter som vi drar godt nytte av. Siden dag én har de vist interesse for oss og vært imøtekommende. Oppstår det et ønske eller en utfordring, strekker de seg langt for å hjelpe oss. Det setter vi stor pris på, avslutter Vaage.