Lansering av webapp ble en suksess!

Lansering av webapp ble en suksess!

I forrige uke lanserte vi vår nye mobilapplikasjon rettet mot våre leietakere og deres ansatte med brask og barm. Frydenbø BIL og Dr Holms Hotel stilte med flotte tilbud og kake ble servert samtidig som vi bistod mange nysgjerrige med nedlasting og installasjon av appen. Veldig kjekt at så mange kom og fikk lastet ned webapp. Samme dag hadde flere tatt i bruk webapp og vi håper flere vil gjøre det samme i tiden som kommer.

Webapp skal være et servicetilbud til alle brukere av våre bygg i Frydenbø Eiendom med lett tilgjengelig og relevant informasjon, tjenestebestilling samt med muligheter for å melde om avvik. Brukerne av wabapp vil i også få tilgang til eksklusive fordeler. Alle som jobber ved en virksomhet som leier hos oss kan benytte seg av webapp.

Har du ikke fått installert webapp enda? Da går du inn på https://kundeapp-eiendom.frydenbo.no/

på mobiltelefonen og register deg som ny bruker. Bruk epostadresse tilhørende firma du jobber i. For å få med alle fordeler med webapp så kryss av for “send meg nyhetsbrev og tilbud”.

Webapp gjør du lett tilgjengelig på din mobiltelefon slik:

For Samsung og andre Androidtelefoner: trykk på knapp med tre prikker i øvre høyre hjørne for komme til innstillinger og velg “legg til på startsiden” .

For Iphone: Trykk på “dele”-knappen i bunn av skjermen og velg “legg til på Hjem-skjerm"

 

Følg med på webapp fremover for nye eksklusive tilbud og nyheter!

 

NB! Har du spørsmål eller noe er uklart så ta kontakt med Hanne Haugland, hh@frydenbo.no, så hjelper vi deg i gang! Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger slik at vi kan utvikle tilbudet videre.

 

Frydenbø Eiendom

Epost: eiendom@frydenbo.no