MDE Group blir en av våre første leietakere i Kilen

Da MDE Group skulle etablere ny avdeling i Bergen i starten av august og trengte kontorlokaler raskt, falt valget på Frydenbø Eiendom. I dag sitter de i Damsgårdsveien 143, noe som er en midlertidig løsning. Om åtte måneder flytter de nemlig over veien til nybygget Kilen. 

- Vi gleder oss helt enormt til å flytte inn i Kilen, som er et utrolig lekkert bygg på Damsgård. Kilen representerer alt vi ønsker å bli assosiert med; nyskapende, profesjonelt, moderne og unikt, så dette ser vi frem til, sier MDE Groups regionleder i Bergen, Marion Børnes. 

MDE Group har røtter tilbake til olje- og gassindustrien, med solid erfaring knyttet til tekniske tjenester og leveranse av ingeniører. Siden oppstarten i 2007 har de etablert seg som et av de største og mest pålitelige konsulentselskapene i Norge og internasjonalt. MDE Group satser nå på et bredere spekter med tjenester, fag og bransjer - og bygger derfor nå opp en avdeling i Bergen.

En smertefri prosess

Børnes startet prosessen med å finne kontorlokale i juni. Siden hun kom fra et konkurrerende selskap, kunne hun ikke se etter lokaler før rett før sommeren. Og da måtte det skje raskt.

- Jeg kontaktet Frydenbø Eiendom helt i slutten av juni. I løpet av en time fikk jeg respons og vi avtalte et møte allerede dagen etter. Totalt var jeg på elleve visninger med andre aktører, men valget endte til slutt på Frydenbø Eiendom. Litt over en måned etter den første samtalen var vi på plass i Damsgårdsveien 143, så jeg er virkelig imponert over hvor raskt de snudde seg rundt.

Til tross for at MDE sine nåværende kontorlokaler er en midlertidig løsning, ble det gjort noen justeringer innvendig for å øke trivselen. Målet til Frydenbø Eiendom er nemlig at alle leietakere skal trives, uansett situasjon. 

- Frydenbø Eiendom har vært behjelpelig og løsningsorientert hele veien. Før vi flyttet inn malte de blant annet noen vegger, skiftet lys og renset teppene. Det er kanskje småting for mange, men viktige ting for oss for å trives i denne mellomfasen. I tillegg var de behjelpelig med å lease møbler for oss - noe som var helt supert med tanke på at vi skal flytte igjen om et drøyt halvår, sier Børnes.

Får skreddersy egen kontorløsning

I dag består MDE Group i Bergen kun av to ansatte, men de har store ambisjoner om å bli flere før de flytter over til Kilen i 2021. Dette var også en faktor som spilte inn da de skulle velge utleier. 

- Da vi vurderte kontorlokaler, var det viktig å formidle at vi ønsket muligheten til å vokse. Det er ikke alltid like enkelt for en utleier å innfri dette, men Frydenbø Eiendom løste dette med å tilby oss lokaler i Kilen fra og med mai neste år. 

I Kilen får hver enkelt leietaker muligheten til å tilpasse og skreddersy sin kontorløsning etter behov. Børnes har allerede gjort seg opp noen tanker på hva hun ønsker i det nye lokalet.

- Vi ønsker oss et åpent og lyst lokale - som er lunt, men likevel profesjonelt. Jeg ser for meg noen lekre farger, og grønne planter er også viktig. Rent praktisk har vi også behov for noen intervju- og møterom siden vi jobber med rekruttering. Men det er også en fordel med Kilen; at vi kan dagsleie et rom eller to ekstra dersom vi får behov for det, sier Børnes.

Hun legger også ved at Kilen har andre flotte fasiliteter som kantine, lekker terrasse, privat parkeringshus og “top notch” teknologi.

God oppfølging og rådgivning

MDE Group i Bergen har nå funnet seg godt til rette og trives i det midlertidige kontorlokalet. De legger likevel ikke skjul på at de gleder seg til mai 2021.

- Vi føler oss heldige som skal flytte inn i Kilen. Fra kontorvinduet mitt ser jeg rett bort på bygget, så jeg følger daglig med på utviklingen og det fungerer som en fin motivasjon. Vi har allerede begynt å tenke løsninger, kjøkken og gulv i vår nye kontorløsning - og det er en utrolig gøy prosess. 

Hvordan har det vært å leie hos Frydenbø Eiendom i en slik oppstartsfase?

- Enkelt, trygt og profesjonelt. Man hører gjerne om selgere som forsvinner så fort de har fått signaturen, men slik er det virkelig ikke her. Frydenbø Eiendom er tett på, og du føler deg både prioritert og ønsket. Jeg kan anbefale de på det sterkeste, avslutter Børnes.