Ønsket en mer tidsriktig arbeidsplass

Ønsket en mer tidsriktig arbeidsplass

Rema 1000 har vært leietaker hos oss i Frydenbø Eiendom siden 2010. De “gamle” lokalene deres i Minde Allé 35 hadde en standard fra tidlig 90-tallet, og det var på tide med en totalrenovering av hele leiearealet.

- Alt det gamle er skrelt ut og nye kontorer er etablert. Vi har blant annet fått helt nye cellekontorer med glassvegger, nytt kjøkken, nye toaletter og garderobe, og gulvet har blitt oppgradert til en moderne stil med laminat i «fiskebensmønster». I tillegg har vi fått fire ladestasjoner for elbil. Det har blitt veldig flott, sier daglig leder i Rema Etablering Vest AS, Eirik Fuglum.

Rema 1000 sitt regionkontor på Vestlandet er plassert på Minde, og til sammen server dette kontoret 72 ulike butikker. Rema Etablering, avdelingen hvor Fuglum er daglig leder, jobber med å sikre og utvikle eiendommer og lokaler for Rema 1000, enten det gjelder en nyetablering eller flytting av eksisterende butikk.

Viktig at kunden trives

Frydenbø Eiendom er en fullservice-utleier med egen driftsavdeling, og vi er opptatt av områdeutvikling og å kunne tilby premium kontorlokaler i Bergen.

- Det er viktig at våre leietakerne hele tiden trives i sine lokaler, og derfor ønsker vi å ha en så åpen dialog som mulig. I samtale med Rema 1000 kom det frem at de ønsket en høyere standard i lokalene, som gjorde at vi kontaktet våre faste samarbeidspartnere for å se på muligheter, sier utleieansvarlig i Frydenbø Eiendom, Tommy Gjøvaag Nordanger.

Les også: Vestdavit fikk flytte inn i sine drømmelokaler

Den totale rehabiliteringen av Rema 1000 Region Vest sitt kontor i Minde Allé 35 ble gjort i samarbeid med NÅ! Bygg Entreprenør. Materiell med god kvalitet ble gjenbrukt.

- Alle yttervegger ble oppgradert og lektet ut for å gi plass til ny isolasjon for å redusere oppvarmingsbehovet, før alle vegger ble malt i tidsriktige og lune gråfarger. All belysning ble byttet ut med moderne og energivennlig LED. Og ettersom all lagring av dokumenter nå er i “skyen”, ble det gamle arkivrommet omgjort til et flott møterom.

Mulighet til å påvirke

Som leietaker hos Frydenbø Eiendom har du muligheten til å være med og påvirke standard og planløsning i ditt leieareal.

- For oss er det viktig å være en fleksibel utleier som lytter til leietakernes ønsker og behov. Det er tross alt de som daglig skal bruke kontorlokalene våre. I dette tilfelle fikk Rema 1000 Region Vest være med å påvirke og skreddersy hvordan det nyoppussede leiearealet skulle se ut, sier Gjøvaag Nordanger.

Les også: Ny teknologi sikrer optimalt klima i nybygget Kilen

Lokalene på Minde ligger flott til med plassering ved innfartsåren Fjøsangerveien til Bergen, noe som gir en profileringsmulighet av de sjeldne.

- Byggene til Frydenbø Eiendom på Minde har god plassering med kort vei til sentrum og flyplass, og ligger i en populær næringsklynge. Her får du flotte lokaler med god parkeringsdekning, kollektivtrafikk og sykkelfelt. Bybanen sin nye linje til Fyllingsdalen vil krysse Fjøsangerveien, og vi vil få et bybanestopp rett utenfor to av byggene våre, noe som vil øke tilgjengeligheten enda mer.

Bedre trivsel og inneklima

I oktober 2020 var totalrenoveringen i Mindé Alle 35 ferdig, og alle ansatte ved Rema 1000 Region Vest kunne ta i bruk sine helt nyoppussede og tidsriktige kontorlokaler.

- Mitt inntrykk er at våre ansatte trives enda bedre på arbeidsplassen nå med tilretteleggingen for vår drift, samt tidsriktige kontorer. I tillegg til alt du ser, har vi ved totalrenoveringen også fått et nytt og forbedret inneklima. Vi er veldig fornøyd med de nye lokalene våre, og samtidig å ha Frydenbø Eiendom som utleier, avslutter Fuglum.