Vestdavit fikk flytte inn i sine drømmelokaler

Siden 2008 har Vestdavit leid kontorlokaler hos oss i Frydenbø Eiendom. I fjor flyttet de inn i nyoppussede lokaler i Damsgårdsveien 125, hvor de fikk muligheten til å påvirke og tilpasse utseende og funksjonalitet etter sine ønsker.

- Vi er alle utrolig fornøyde med de nye kontorlokalene våre. Frydenbø Eiendom har strukket seg langt for at vi skulle få drømmelokalet vårt, sier administrasjonskoordinator i Vestdavit, Elisabeth Andersen. Hun har jobbet i Vestdavit i 13 år og var tett på flytteprosessen. 

Vestdavit har siden 1975 levert løftesystemer for båter i ulike størrelser. I dag har de 35 ansatte i Bergen, og 20 agenter rundt om i verden som jobber for de.

Et mer samlet miljø

Da Vestdavit startet opp var de få ansatte og holdt til i Bergen sentrum. Da selskapet begynte å vokse, flyttet de inn i nye lokaler i Damsgårdsveien 143. Da under en leiekontrakt med Frydenbø Eiendom. Den gangen startet de med én etasje, men måtte etter en stund utvide med enda en etasje.

- Det var ikke ideelt å ha lokaler over to etasjer, da det ble en slags splittelse. Da vi i fjor fikk muligheten til å flytte litt lengre bort i gaten og ha alt på ett plan, var vi ikke i tvil. Lokalene våre i dag er ikke så mye større i areal, men det er en enorm forskjell å ha alt og alle på et nivå. Vi har fått et mer samlet miljø, sier Andersen. 

Det nye lokalet var originalt ganske slitt og trengte oppussing. Rominndelingen så også opprinnelig helt annerledes ut, og Vestdavit fikk derfor friheten til å bestemme hvordan den nye inndelingen skulle være.

- Med ulike behov, endte vi opp med en kombinasjon av ulike løsninger. Noen sitter alene og noen sitter mer prosjektbasert. Lokalene våre har også ulike soner som kan brukes til både uformelle møter og ulike sammenkomster. Tilbakemeldingene fra de ansatte har vært utelukkende positive, og jeg opplever at de nye lokalene har gitt økt motivasjon.

Lyse og moderne lokaler 

I tillegg til rominndeling, fikk Vestdavit også være med å bestemme fargevalg og møblement. Her jobbet de tett sammen med både Frydenbø Eiendom, en interiørarkitekt og møbelleverandører.

- Det var veldig spennende og ikke minst gøy å se hvordan lokalet endret seg underveis. Det var lenge vanskelig å se for seg hvordan det skulle bli, men vi er utrolig fornøyde med resultatet.

Lokalene i Damsgårdsveien 125 ligger flott til med utsikt mot Puddefjordsbroen, Ulriken og ut fjorden. Vestdavit flyttet inn 1. juli i fjor.

- De nye lokalene våre er både moderne, lyse og innbydende. Ikke bare får jeg høre at de ansatte trives, men vi opplever til stadighet at de besøkende kommenterer hvor flott vi har det. Så det er selvfølgelig veldig stas, og jeg kjenner at jeg blir stolt, sier Andersen. 

Gir stor trygghet

Det er flere fordeler ved å leie lokaler hos Frydenbø Eiendom. Andersen trekker blant annet frem tryggheten ved å ha flinke fagfolk som raskt kommer og ordner dersom det trengs, samt den gode servicen.

- Vi er veldig fornøyde med Frydenbø Eiendom. De er en fleksibel utleier som vi har hatt god dialog med hele veien. Alle ønskene våre ble i denne prosessen innfridd, og vi stortrives i våre nye lokaler.