call Kontakt oss

Kilen - praktbygg i hjertet av Damsgård

Kilen - praktbygg i hjertet av Damsgård

Det syv etasjers høye næringsbygget Kilen ferdigstilles i 2021.

Bygget består av to tårn som knyttes sammen med et mellombygg i første etasje. Bygget blir en arkitektonisk øyefanger, og bidrar til å løfte Damsgård til nye høyder.

I Kilen blir det nærmere 170-180 topp-moderne arbeidsplasser, fordelt over ca 3500 kvadratmeter. Kontoretasjene i hvert av tårnene vil være på ca 500 kvadratmeter hver og knyttes godt sammen med stilfulle interntrapper. Leiearealet vil bli mellom 250 – 3500 kvadratmeter, og kan tilpasses for optimal drift for den enkelte leietaker.

André Feste
Markedssjef Eiendom
Jarle Nordanger
Eiendomssjef

Bo, jobbe og leve på Damsgård

 

Som en del av Frydenbøs visjon «Bo, jobbe og leve på Damsgård» legger vi til rette for at leietakerne våre skal ha gode fasiliteter tilgjengelig.

Damsgård er i stadig utvikling, og Frydenbø er en av pådriverne for at bydelen skal være attraktiv både for beboere og leietakere. Med nærhet til sentrumskjernen og de andre næringsklyngene, blir Kilen et viktig tilskudd til den maritime klyngen på Damsgård. 

Kollektivtilbudet på Damsgård er godt utbygget, med hyppige bussforbindelser til alle bydeler. Puddefjordsbroen inviterer til bruk av både føtter, sykkel og sparkesykkel for å komme seg til sentrum.

I nærmiljøet finner vi både restauranter, kafeer, matbutikk og postkontor. Laksevåg senter ligger snaue ti minutters gange unna. 

Parkeringsplasser blir det nok av. Hele fire etasjer, rundt 7000 kvadratmeter blir satt av til parkering.

 

Fasiliteter
 

  Møteromspool, kantine og kafé i første etasje

  Breeamsertifiseres til very good

  Innendørs sykkelparkering med garderober og dusjanlegg

  Lån av el-sykler og el-sparkehjul

  Sats treningssenter som nærmeste nabo

  Bysykler i umiddelbar nærhet

  Hyppige bussforbindelser til alle bydeler er lett tilgjengelig på busstopp 100 meter fra bygget

  Av og påstigningslomme rett utenfor hovedinngangen