Kilen Damsgård

Et blikkfang i hjertet av Damsgård

Byen kommer til Damsgård

Damsgård forvandles. Området er i sterk utvikling, og huser nå Ocean Tech Hub, en klynge av internasjonale aktører som opererer i krysningsfeltet mellom marin forretningsut-vikling og teknologi. Over 50 store og små profilerte selskaper har lokaler her, blant annet Atea, Bravida, BOS Power Solutions, Kuhne+Nagel, Shearwater Geoservices, Goodtech og Schneider. Havforskningsinstituttet, Hurtigruten og Havets Hus skal i løpet av få år flytte til motsatt side av sundet, som et ledd i utviklingen av Ocean City Bergen. Dermed vil verdens fremste havmiljøer også kobles til klyngen, via den planlagte gangbroen over til Dokken. I september gikk startskuddet for byggingen av KILEN. Bygget erobrer områdets beste beliggenhet, og blir et ultramoderne, arkitekttegnet blikkfang i hjertet av Ocean Tech Hub. Som leietaker i KILEN tilbringer du arbeidsdagen ved Bergens beste sjøkant, i umiddelbar nærhet til forretningsforbindelser som ønsker å dele, forstå og løse utfordringene din bransje står ovenfor. Her blir du nærmeste nabo med aktører som kan bli viktige, verdiskapende samarbeidspartnere i dine fremtidige prosjekter. Er du klar for å møte morgendagen i godt selskap?

Velkommen til Kilen

- Hvor de store forretningsmulighetene
aldri er langt unna.

ET ULTRAMODERNE
NÆRINGSBYGG
MED ALLE
FASILITETER

KLART FOR
INNFLYTTING
I APRIL 2021.

DU STARTER ARBEIDSDAGEN MED Å PARKERE I KILENS PRIVATE PARKERINGSHUS.

TOK DU SYKKELEN TIL JOBB, PLASSERES DEN ENKELT OG TRYGT I kilens SYKKELparkering.

HEISEN tar DEG DIREKTE OPP i DE LYSE, MODERNE LOKALENE, HVOR STORE PANORAMAVINDUER BRINGER PUDDE-FJORDEN OG BYFJELLENE INN I rommet.

DAGENS FØRSTE AVTALE GÅR SØMLØST UNNA I MØTEROMspoolen, UTSTYRT MED DET SISTE INNEN MØTEROMSTEKNOLOGI.

ved lunsjtider nyter du et gourmetmåltid i personal-restauranten i første etasje.

ser du glimt av solen, tar du gjerne kaffen på terrassen og nyter utsikten et stille øyeblikk.

en bysykkel bringer deg raskt til neste kundemøte i sentrum
– og tilbake.

ETTERMIDDAGSKAFFEN KOMBINERES MED ET SOSIALT FAGSEMINAR OG NETTVERKSBYGGING NEDE I personalrestauranten.

ETTER JOBB TAR DU TUREN NED TIL SATS FOR EN KJAPP TRENINGSØKT, FØR DU REISER HJEM FOR DAGEN.

Damsgårdsveien, Bergen

Type lokaleKontor / servering / parkering
Areal200 - 4000M2
Ant kontor­plasser200
Ant p-plasser170
Overtakelse01.04.2021
EnergiklasseLysegrønn A, <=90 KWH/M2
Miljø­sertifiseringBreeam Very Good
Fasiliteter Personal­restaurant
Parkerings­fasiliteter
Av- og påstignings­lomme
sykkel­parkering
møteromspool
adgangs­kontroll
TRÅDLØST BREDBÅND
SMART SOLAVSKJERMING
KJØLT VENTILASJON
LÅN AV ELSPARKEHJUL
LÅN AV ELSYKKEL
ELBIL-LADING
ELBIL-UTLEIE
GARDEROBE
ALARM
HEIS

I Frydenbø sørger vi for at våre leietakere har de beste fasiliteter

Som leietaker i Kilen har du tilgang til:

Kilen ligger ideelt til for enkel tilkomst med alle transportmidler. I umiddelbar nærhet finnes også bysykkel­stasjon, butikker, treningssenter, marina og dykkesenter.

Bo på Damsgård

En gang for ikke lenge siden var Damsgård adskilt fra sentrum. Damsgårdssundet, en smal stripe sjøvann, var det eneste som separerte området fra byens kjerne. Den tiden er forbi.

Åpningen av Småpudden i 2016 brakte sentrum til Damsgård - og Damsgård til sentrum. Flere og flere får nå øyene opp for Bergens nye, levende bykvarter, ideelt plassert like ved sjøkanten. Området er i rivende utvikling, og har blitt et attraktivt sted å bosette seg. I løpet av de ti siste årene har slitte industriområder blitt forvandlet til attraktive boligområder, livlige utearealer og idylliske kaiområder. Her er du langt nok fra Torgalmenningen til å kjenne på roen, men nærme nok til å spasere inn på tyve minutter.

Velkommen til Damsgård - Bergens nye, levende bykvarter.

Jobbe på Damsgård

Fremtiden inntar Damsgård. Bykvarteret, tidligere preget av eldre industriområder, er nå forvandlet til et internasjonalt kraftsenter for marinteknologisk innovasjon.

Her er man få minutter unna bykjernen - og sekunder unna sentrale knutepunkter for offentlig transport. Syv busslinjer passerer Damsgård til alle døgnets tider, og Knappetunnelen åpner for raske turer til Flesland for dem som er mye på farten. Her blir du nærmeste nabo til over 50 internasjonale selskaper med marin forretningsutvikling og teknologi som nedslagsfelt. Er du klar for å møte fremtiden i godt selskap?

Velkommen til Damsgård - Bergens nye, levende bykvarter.

Leve på Damsgård

Damsgård er bykvarteret for deg som liker kontraster. Her lever du like ved sjøkanten, på grensen av bykjernen - med byfjell og rå vestlandsnatur som nærmeste nabo.

Byggingen av nye Damsgård Skole og Holen Skole, bringer to av Norges mest moderne skolebygg til området. Damsgård rommer byens viktigste innfartsåre, og åpner for sømløs transport til sentrum og alle nærliggende bydeler. Med Møhlenpris Idrettsplass, VilVite og Nygårdsparken i umiddelbar nærhet, åpnes dørene for et aktivt, urbant familieliv. Samtidig trekker den sentrumsnære beliggenheten til seg unge mennesker som vil bo tett på alle byens tilbud.

Velkommen til Damsgård - Bergens nye, levende bykvarter.

Skap din egen arbeidsplass

Åpen løsning - eller vanlig kontorstruktur? Faste eller fleksible arbeidsplasser? Ditt valg.

Som leietaker i KILEN har du full frihet til å skape din egen arbeidsplass. Vi tilpasser lokalene på den måten som passer din bedrift best, uansett ønske. Vi tar oss av vedlikheholdplikten under hele leieforholdet hvis ønskelig.

ROM FOR INNOVASJON
KILEN er bygget med tanke på innovasjon, samhandling og kunnskapsdeling. Her finner du alltid åpne fellesarealer og moderne flerbruksrom tilgjengelig for workshops, møter og alternative arbeidsdager.

Ditt service team på Damsgård

Å arbeide i KILEN skal være en behagelig opplevelse - hver dag

Derfor tilbyr vi vaktmestertjenester og alle øvrige tjenester som berører eiendomsdrift. Våre serviceinnstilte driftsledere og driftsmedarbeidere har bred kompetanse innen brannsikkerhet, VVS og drift/vedlikehold av bygninger. De står klare til å hjelpe deg med det du trenger - når du trenger det.

Vakttelefon: 982 60 273
E-post: eiendomsdrift@frydenbo.no

bilde av Gunnar Knutsvik

Gunnar Knutsvik
Driftsleder

bilde av Tore Lilletvedt

Tore Lilletvedt
Driftssjef

bilde av Geir Mølholm

Geir Mølholm
Driftsleder

bilde av Anita Rading

Anita Rading
Renholdsleder

Velkommen til en hyggelig visning

Ærlig, entusiastisk og ansvarlig

Frydenbø er et selskap som forvalter og utvikler fast næringseiendom i Bergen. Selskapet eier og leier ut vel 140.000 kvadratmeter næringslokaler. Våre eiendommer har en tydelig lokal profil, men er samtidig sentrumsnære i forhold til den enkelte bydel, og med kort avstand til sentrum.

Telefon: 55 15 37 70
Besøksadresse:Damsgårdsveien 135

bilde av André Feste

André Feste
Markedssjef Eiendom

af@frydenbo.no
M: 489 92 478

bilde av Jarle Nordanger

Jarle Nordanger
Eiendomssjef

jn@frydenbo.no
M: 982 60 270

call Kontakt oss