call Kontakt oss

Åsamyrane 76

Ledig nå

Næringslokale sentralt i Åsane

Type Kontor
Areal 100-390 m2
Etasje 2
Ledig fra
01.10.2021
Adresse Åsamyrane 76

Beskrivelse

Lokalet er i 2 etasje av bygget og ligger sentralt i Åsane med tilkomst fra E39 og Åanemyrene. Arealet passer til kontor, fysioterapi, undervisning mm. Lokalet er innflyttingsklart, men kan deles i to dersom det er ønskelig. Planløsningen kan også tilpasses etter behov. 

Bygget er en del av handels- og næringsområdet som ligger samlet rundt Åsane Storsenter, Ikea, Gullgruven og Horisont. Her er det god tilgang på både kunder og arbeidskraft som gir et godt grunnlag for å drive virksomhet. Markedsområdet omfatter også Stor-Bergen med ca. 300.000 innbyggere. Eiendommen er næringsbygg med kontor og restaurantlokale. Effektiv adkomst for både publikum og leveranser.

Bedrifter i samme området: Roald's kro, Frydenbø Bil, Peppes, Anicura Dyresykehuset, Bilextra, Sparebanken 1 SR-Bank, Hageland, Åsane Bowling, Right Price Tiles, Krogsveen, Mobelity, Hutigruta Carglass, Terje Solbakken trafikkskole, Sixt Bilutleie, Mekonomen, Snapdrive og Specsavers.

Beliggenhet

Åsamyrane 76 ligger sentralt i handleområdet i Åsane med mange andre bedrifter. Det er lett tilkomst via E39 og Åsanemyrene.

Adkomst

Bygget er ved E39, ca 15 minutter med bil fra Bergen sentrum. Åsane bussterminal og busstopp er like ved. Det er stor parkeringsplass for besøkende og ansatte.

Standard

  • Energiklasse C
  • Ventilasjon er oppgradert i den senere tid med tidsriktige luftmengder og kjøling.
  • Egen driftsavdeling på bygget
  • Mobilt vakthold
  • Heis
  • Kildesortering

Frydenbø Eiendom drifter alle bygg selv slik at bygg og leietakere blir ivaretatt på beste måte. Som leietaker får du personlig oppfølging av vår driftsleder i Åsane som sørger for at leietakerne kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Driftsteamet er også behjelpelig med tilleggstjenester som håndverksoppgaver i lokalene, flyttehjelp og lignende.

Lokalene/innhold

Dette er lokaler som inneholder

  • Cellekontor
  • Møterom
  • Kjøkken
  • Felles toaletter

Lokalet har god beliggenhet ved E39 og stor parkering for kunder og ansatte.

Det tilbys nå 390 kvm i 2. etasje. Lokalet står klart, men endringer i planløsning kan gjøres for å tilpasse leietakers behov og ønsker med egen interiørarkitekt. Dersom dette lokalet ikke imøtekommer deres behov, oppfordrer vi deg likevel til å ta kontakt med oss. Vi har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper dere gjerne med å finne det rette lokale for din bedrift!

Beliggenhet

Åsamyrane 76
Velkommen til en hyggelig visning
person

Bente Haugsdal

Leder Forvaltning og Bærekraft
beha@frydenbo.no