call Kontakt oss

Damsgårdsveien 143

Ledig nå

Damsgård - Moderne kontorlokaler med utsikt! UTLEID

Type Kontor
Areal 150 m2
Etasje 4. etasje.
Passer for 80 personer
Ledig fra
30.06.2019
Adresse Damsgårdsveien 143

Damsgårdsveien 143 er oppført i 1975 og rehabilitert og ny fasade i 2011. Bygge er på ca 3.500 m² og består lager, butikk og kontorlokaler over 6 etasjer. Bygget inngår i Frydenbø Marina. 

Eiendommen ligger ved Damsgårdsundet, med kaifront mot Puddefjorden. Kort vei til sentrum via Puddefjordsbroen. Gang og sykkelbro over Damsgårdsundet er klar. Damsgårdsveien 143 ligger sentralt plassert på Damsgård med kort vei til offentlig kommunikasjon. 9 busslinjer har stoppested i Michaels Krohnsgate, 5 minutters gange fra bygget. Bergen Sentrum er innen 10 minutters rekkevidde på sykkel. 

Standar: 

Moderne ventilasjon med kjøling, alarm, bredbåndstilknytning, heis, P-plass, ladestasjoner for El-biler. adgangskontroll, mobilt vakthold, egen driftsavdeling og kildesortering av avfall. 

Dagslys i alle arealer, sjøutsikt mot Puddefjorden og/eller byfjellene. Flere felles møterom med alt av moderne utstyr som har kapasitet fra 25 til 80 personer. 

Nytt innendørs sykkelparkeringsanlegg med garderobe/dusj og låsbare skap. Tilgang til kantine drevet av Fazer med stor takterrasse i umiddelbar nærhet. Kantinen og store møterom kan leies ved nærmere avtale. Treningssenteret Sats holder også hus her med ca. 1500 m². 

Innhold:

Lokalene er tilpasset kontordrift og inneholder kontorplass til over 30 personer fordelt på 2 etasjer. Det er mulighet for å leie kun 1 av etasjene, eller begge samlet med intern trapp.

Dette er lokaler som inneholder: 

- 18 cellekontorer og møterom/kantine 

- 4 åpne landskap 

- 4 arbeidsrom/møterom 

- toaletter og dusj 

- sosial sone og kjøkken 

Endringer i planløsning kan gjøres for å tilpasse leietakers behov og ønsker med egen interiørarkitekt. Dersom dette lokalet ikke imøtekommer Deres behov, oppfordrer vi Deg likevel til å ta kontakt med oss. Vi har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper Dere gjerne med å finne det rette lokale for Din bedrift! 

Fasiliteter

Beliggenhet

Damsgårdsveien 143
Velkommen til en hyggelig visning

Jarle Nordanger

Eiendomssjef
jn@frydenbo.no