call Kontakt oss

Kanalveien 117-119 - sentralt beliggende kontorlokaler

Ledig nå

Effektive kombinasjonslokaler

Type Kontor
Areal 100-690 m2
Etasje 3
Ledig fra
01.10.2021
Adresse Kanalveien 119

Beskrivelse

Kontorlokalet er i 4.etasje og har svært god beliggenhet. Det er mulig å gjøre små endringer ved lokalet som å skifte gulv og male. Dersom det er ønskelig, kan kontorlokalet deles i to. 

Vi tilbyr fleksibel leie av vårt kontorlokale. Kanalveien vil gi deg perfekt eksponering av din bedrift. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i ett av Bergens mest attraktive næringsområder. Næringsområdet er i dag preget av handel og kontor. Bygget har god eksponering både mot Mindemyren og mot Fjøsangerveien.

Området gjennomgår for tiden en omfattende transformering fra plasskrevende industri til kontor- og publikumsrettet virksomhet. Bergen kommune jobber med en områderegulering for området Mindemyren fra Krohnstadparken i nord til Kristianborgvannet i syd.

Den unike tilgjengeligheten kombinert med gode parkeringsmuligheter gjør disse lokalene meget attraktivt.

Adkomst

Bygget har enkel adkomst inn på hovedveinettet til og fra Bergen sentrum og Bergen sør. Avstand til Bergen sentrum er ca. 4,5 km og til Bergen lufthavn Flesland ca. 16 km. Det er også kort avstand til dagens Bybanelinje mellom Bergen Sentrum og Flesland. Når neste byggetrinn for Bybanen åpner i 2022/2023 vil nytt stopp komme i umiddelbar nærhet.
Dersom du ønsker å benytte deg av de fine sykkelveiene som er i området, har bygget innendørs sykkelparkering og sykkelgarderobe. 

Standard

  • Energiklasse D
  • Mobilt vakthold
  • Heis
  • Sykkelgarderobe
  • Varmeskap
  • Innendørs sykkeparkering
  • Elbillading 

Innhold

Kontorlokalene har meget god beliggenhet ved inngangen til Bergen sentrum. Den sentrale beliggenhet i Kanalveien gjør eiendommen attraktiv for bedrifter som verdsetter lett tilgjengelighet for sine kunder. I bygget er det innendørs sykkelparkering og sykkelgarderobe. Det er også parkering for kunder og ansatte med elbillading. 
Det tilbys nå 690 kvm i 4. etasje. Lokalene står klar, men lokalet trenger få oppgradering før det blir tatt i bruk. Vi kan tilby fleksibel leie dersom det skulle være nødvendig.

Dersom dette lokalet ikke imøtekommer deres behov, oppfordrer vi deg likevel til å ta kontakt med oss. Vi har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper dere gjerne med å finne det rette lokale for din bedrift!

Beliggenhet

Kanalveien 119
Velkommen til en hyggelig visning
Tommy G. Nordanger

Tommy G. Nordanger

Utleiesjef
tgn@frydenbo.no