Frydenbø_Kokstad_Flyfoto_WebJPEG_0003

Kokstad

Kokstad kan by på topp moderne næringsbygg og aktivitetstilbud til alle som besøker området, også utenfor vanlig arbeidstid. Kokstad har god beliggenhet, et diversifisert næringsliv, og et stort utviklingspotensial med en voksende boligbygging. Nærhet til Bergen sentrum og Flesland flyplass.
Ledige lokaler

Kokstad blir stadig mer attraktivt

Bolig- og næringsområdet opplever en ny vår. Kokstad kan by på topp moderne næringsbygg og aktivitetstilbud til alle som besøker området, også utenfor vanlig arbeidstid. Det kjente industriområdet i Ytrebygda har vært gjennom en rivende utvikling de siste ti årene. Her kan du handle byggevarer, kjøpe bil, trene, klatre innendørs, spise eller jobbe i et topp moderne næringsbygg. Perfekt plassering for de som ønsker å være en del av en etablert næringspark i stadig utvikling!

Nærhet til Flesland og Bergen sentrum

Tilrettelegger for forretningsmuligheter - nasjonalt og internasjonalt

Kokstad har god beliggenhet, et diversifisert næringsliv, et stort utviklingspotensial med en voksende boligbygging. Kokstad representerer en gyllen mulighet for bedrifter av alle størrelser. Med støtte fra Frydenbø Eiendom, kan bedrifter som ønsker å etablere seg på Kokstad dra nytte av et stort bedriftsmiljø som fremmer både vekst og innovasjon. Nærheten til Bergen sentrum og Flesland flyplass kan gi nye forretningsmuligheter både nasjonalt og internasjonalt.
 
Kombinasjon av strategisk plassering, et stort og robust næringsliv og vekstpotensial, gjør Kokstad mer enn bare et sted å etablere en virksomhet – det er et sted hvor bedrifter kan trives og vokse. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å vurdere Kokstad som ditt neste bedriftsdestinasjon, enn nå.
 
 
Kokstad vil fortsette å utvikle seg som et attraktivt sted for bedrifter og være et populært område for shopping og andre aktiviteter.  Kokstad har en lys fremtid, med mange muligheter for bedrifter og mennesker som velger å etablere seg her. Vi tar gjerne en prat om muligheten på Kokstad for din bedrift!

Bli en del av utviklingen på Kokstad - book en omvisning i dag!

HubSpot Video

Kontakt oss

Tommy Gjøvaag Nordanger

Utleiesjef

98260271
Frydenbø_Kokstadveien41_Foto_WebJPEG_0017
Frydenbø_Kokstad_Flyfoto_WebJPEG_0028
Frydenbø_Kokstadveien41_Signaturfoto_WebJPEG_0004
Frydenbø_Kokstad_Flyfoto_WebJPEG_0016
Frydenbø_Kokstadvegen41_Dronefoto_WebJPEG_0005