Artikler

Gratulerer med en gratis kontorplass for et år!

Vinneren av konkurransen "Vinn en gratis kontorplass for et år" er stemt frem!

Føniks - bygg og kompetansebygging for en mer bærekraftig bransje

Med kompetansedeling, systemer og støtte fra uvurderlige partnere i Loopfront og FutureBuilt har Frydenbø Eiendom sammen med arkitektfirmaet Artec igangsatt et ambisiøst prosjekt; en totalrehabilitering med visjon om så nærme 100% gjenbruk av ...

Vinn en kontorplass hos Frydenbø Eiendom i et helt år!

I Damsgårdsveien 135 på Damsgård har Frydenbø Eiendom nyoppussede og moderne co-working arealer til leie. Nå kan du vinne en kontorplass gratis for et helt år!

Åsane - bydelen som har alt

Åsane har alltid vært et spennende og aktuelt sted for bedrifter å etablere seg. Motorveien gjennom bydelen gir effektiv tilgang til resten av Vestlandet og landet for øvrig. Kollektivtrafikken går ustanselig fra tidlig morgen til sent på kveld ...

Prosjekt Føniks - bærekraftig renovering på Damsgård

Frydenbø Eiendom er stolte av å presentere prosjektet "Føniks" på Damsgård i Bergen, hvor vi gir Frydenbø sitt første hovedkvarter en fremtidsrettet fornyelse!

Kundebesøk på gateplan hos Canon

Canon hadde et ønske om å komme seg nærmere kundene sine, og om å spare tid på reising til og fra hyppige kundemøter og servicebesøk. Etter de flyttet inn i Kilen var problemet løst!

En ny vår på Kokstad

Kokstad har en ideell plassering for næringsdrivende. Få minutter unna Flesland og rask vei til hovedveiene ut og inn av Bergen, gjør dette Kokstad til en perfekt plassering for alle typer næringer. Kokstad er Bergensregionens aller største ...

Lokalene på Minde dekket alle Elektroskandias ønsker

Elektroskandia så etter en sentrumsnær lokasjon, som kunne være lett tilgjengelig for deres kunder i proffmarkedet for elektrikere. Da falt valget på Frydenbø Eiendom med lokaler i Minde Allè 35.

Det er motiverende å se hvor bra resultatet blir

Vola Tjervaag er interiørarkitekt og jobber i Artec. Hun jobber med interiør og planløsning, men har også erfaringer fra komplette bygg.