Frydenbø_Minde_Flyfoto_WebJPEG_0016

Minde

Plassering ved innfartsåren Fjøsangerveien til Bergen, noe som gir en profileringsmulighet av de sjeldne. Byggene ligger veldig sentralt i næringsklyngen på Minde. God parkeringsdekning, kollektivtrafikk og sykkelfelt. Et område som er svært sentralt i dag, og som vil bli mer sentralt fremover.
Ledige lokaler

Et spennende område under utvikling

Velkommen til Minde – et levende nærings- og boligområde i hjertet av vakre Bergen! Her kombineres praktisk beliggenhet med naturskjønnhet og moderne infrastruktur for å skape en ideell plass for bedrifter og beboere. Med den nybygde bybanen som knytter Minde til sentrum og andre viktige destinasjoner, er transport enkelt og bekvemt. Reis effektivt og miljøvennlig mens du nyter den spektakulære utsikten over byen og fjellene. For de som foretrekker sykling, tilbyr det omfattende sykkelveinettet en trygg og praktisk måte å komme seg til og fra. I tillegg til den fantastiske beliggenheten er Minde også et blomstrende næringsområde. Med et bredt spekter av bedrifter og næringsliv, er det et dynamisk og pulserende arbeidsmiljø. Fra start-ups til etablerte selskaper, Minde er et sted for innovasjon, samarbeid og vekst.
HubSpot Video

Etabler deg i en urban oase på Minde

Mindemyren er under utbygging!

 

Mindemyren, nå kjent som Mindebyen, er midt i en omfattende utbygging. Det tidligere industriområdet, preget av biltrafikk og støy, er på vei til å bli et menneskefokusert, urbant miljø. Det som en gang var asfalt og fabrikker, gir nå rom for nye boliger, kafeer, grønne områder, kulturelle tilbud og arbeidsplasser.
 
Frydenbø Eiendom har allerede flere næringseiendommer i Mindebyen, og i tillegg til å leie ut eksisterende næringslokaler, planlegger vi betydelige investeringer i nye bolig- og næringsbygg de kommende årene. Bybanetraséen mellom Kaigaten og Fyllingsdalen gjør det enkelt å komme til og fra, uansett hvor du kommer fra. Å sykle eller å gå, er også en mulighet med nærhet til det meste. Mindebyen er ikke bare nær Bergen sentrum, men også i nærheten av Flesland. En kort og lett tilgjengelig reise gir deg og dine ansatte muligheten til å nå forretningsmøter og konferanser uten de store utfordringene med mye planlegging og logistikk.
 
Å velge Frydenbø Eiendom på Minde betyr mer enn bare å skaffe et kontorlokale til dine ansatte. Det betyr å bli en del av et spennende, fremtidsrettet samfunn. Med bybanetraseen og nærhet til både Bergen sentrum og Flesland, gir Mindebyen enkel tilgang til alt en næringsdrivende kan ønske seg.
 
Mindebyen er mer enn bare en bydel i utvikling, det er et levende samfunn skapt med menneskene i sentrum. Med moderne bygg, sosiale soner, vannkanaler og grønne lunger, er dette et ideelt sted for deg og dine ansatte. Fordelene for både arbeidsmiljøet og bedriftens verdiskaping kan være betydelige.
 

Book en visning i dag og ta det neste steget i din bedrifts utvikling!

Kontakt oss

Tommy Gjøvaag Nordanger

Utleiesjef

98260271
Frydenbø_MindeAlle35_Dronefoto_WebJPEG_0032
Frydenbø_Kanalveien119_Signaturfoto_WebJPEG_0004
Frydenbø_Minde_Flyfoto_WebJPEG_0027
Frydenbø_Minde_Flyfoto_WebJPEG_0006
Frydenbø_Minde_Dronefoto_WebJPEG_0020
Frydenbø_Kanalveien117_Foto_WebJPEG_0027
HubSpot Video