Frydenbø_Damsgård_Flyfoto_WebJPEG_0006
Skyline ikon fra Damsgård

Damsgård

Ved inngangen til Laksevåg strekker Frydenbø Marina seg fra Damsgårdsveien 111 ved Puddefjordsbroen til Damsgårdsveien 143 i nordvest. Få minutter unna bykjernen tilbys byens lekreste kontorer, utsalgslokaler på gatenivå og store lagerlokaler. Vi tilpasser gjerne til din bedrifts behov!
Ledige lokaler

Bynært med bølgeskvulp og frisk sjøluft

Få minutter unna bykjernen - og sekunder unna sentrale knutepunkter for offentlig transport. Ti busslinjer passerer Damsgård til alle døgnets tider, og Knappetunnelen åpner for raske turer til Flesland for dem som er mye på farten. Her blir du nærmeste nabo til over 50 selskaper med marin forretningsutvikling og teknologi som nedslagsfelt. Frydenbø har vært en av bidragsyterne til løftet på Damsgård siste tiårene. Bykvarteret er forvandlet og huser i dag store aktører som Wilson, Atea og Shearwater.
HubSpot Video

Velg Damsgård for din næring

Når du flytter dine ansatte til Damsgård, får du mer enn bare et attraktivt sted for virksomheten din. Du får en bro til fremtidsbyen på Dokken.
 
Frydenbø Eiendom tilbyr topp moderne næringsbygg ved sjøkanten på Damsgård, hvor du og dine ansatte kan nyte en panoramautsikt over Byfjorden, Fjellsiden og den nye bydelen Dokken. I tillegg tilbyr vi en rekke fasiliteter for å oppfylle dagens krav fra ansatte, inkludert ladestasjoner for elbiler, sykkelparkering, personalrestauranter, treningsstudio og mer.
 
Å være leietaker på Damsgård betyr å være en del av utviklingen som vil prege bybildet de neste ti årene. Og prisen du betaler i dag, er garantert lavere enn det du vil måtte betale når Dokken-utbyggingen virkelig tar form. Du kan sikre inngangsbilletten til fremtidsbyen nå.
 
Beliggenheten til Damsgård har mange fordeler for næringsdrivende. Det er kort vei til sentrum, og flere busslinjer stopper på Damsgård. Det er også kort vei til Knappetunnelen som gir en rask og sikker forbindelse til Flesland.
 
Dokken-utbyggingen vil utvide Bergen sentrum med et bredt spekter av fasiliteter som boliger, kafeer, restauranter, kulturtilbud og forskningsmiljøer. En fremtidig gang- og sykkelbro vil forbinde Damsgård med Dokken, to av Bergens mest dynamiske områder.
 
Dette er din gyldne mulighet. Frydenbø Eiendom tilbyr noe mer enn næringslokaler på Damsgård. Det er et blikk inn i fremtiden, et sted hvor du kan vokse sammen med din virksomhet i et miljø der bærekraft og innovasjon er i kjernen i alt vi gjør.
 
Bli en del av fremtiden på Damsgård og Dokken - book en omvisning i dag!

Frydenbø_Damsgårdsveien135_Signaturfoto_WebJPEG_0004
Damsgårdsveien 135 sett fra sjøsiden
Frydenbø_Tverrveien7_Signaturfoto_WebJPEG_0004
Kilen i Tverrveien 7
Frydenbø_Damsgårdsveien143_Signaturfoto_WebJPEG_0003
Damsgårdsveien 143 sett fra kaisiden
Frydenbø_Damsgårdsveien139_Signaturfoto_WebJPEG_0001

Damsgårdsveien 139 sett fra Damsgårdsveien

Frydenbø_Damsgårdsveien131_Foto_WebJPEG_0006
Damgsgårdsveien 131 og spissen av 135 fra sjøsiden

Kontakt oss

André Feste

Leder marked

48992478

Christina Haugland Paulsen

Utleie- og markedsansvarlig

95489902
HubSpot Video